Beter leven

In mijn loopbaan was ik door de Coaching van Eva een goede weg ingeslagen, maar op een gegeven ogenblik was ik toch mijn doel weer kwijt. Eva heeft mij toen dieper laten graven en antwoorden laten geven op de vragen die ik stelde. Het zat er wel in maar kwam er door blokkades niet uit!

Ook de last die ik mee droeg, heb ik met hulp van Eva kunnen loslaten. Eva heeft mij goed naar mijzelf laten kijken in welke wegen ik heb bewandeld en welke routes er zijn. Door haar coaching heb ik rust gekregen en ga ik nu onbewust beter bewust met mijn leven om.
Het waren een paar coaching sessies die mij weer op het spoor brachten. Een juiste en professionele aanpak, dank je wel Eva.

Perry

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.