Angst

Herken je dit?

  • Ben je bang dat je ziek wordt of een aandoening krijgt?
  • Heb je angst om iemand of iets te verliezen?
  • Ben je bang om je baan of al je geld te verliezen?
  • Of heb je steeds het idee dat je wat tekort komt?

Angst is een belangrijke emotie, een natuurlijk overlevingsmechanisme, dat iedereen nodig heeft en in je lichaam een signaal geeft. Angst kan je goed van pas komen in je dagelijks leven, als er groot gevaar dreigt.

Echter als je teveel last hebt van angst, kan je daar ook lichamelijk ziek van worden. Teveel angst geeft heeft een negatieve invloed op al onze organen – zoals ontstekingen in onze darmen -, onze afweer, onze huid, spieren en zenuwbanen, onze ogen, maar ook migraines. 

Tijdens een coachtraject onderzoeken we jouw angst en hoe zich dat in lichamelijke signalen uit. Heb je last in je lichaam – dat bijvoorbeeld niet te verklaren is -, dan zal het je verbazen wat er mogelijk is. Raak je geïnspireerd om aan de slag te gaan? Dan ben je bij Klaver4Coaching
welkom voor een kennismakingsgesprek