Rust in mijn hoofd

Mijn coachtraject had als doelstelling om een balans te vinden tussen mijn hoofd en mijn hart.
Ik kan nogal piekeren, waardoor ik veel energie verlies, waardoor ik me lichamelijk uitgeput voel.

De kennismaking met Eva was liefdevol en warm. Ze gaf me het gevoel me meteen te begrijpen ,wat ze ook daadwerkelijk deed! Ze is ook zakelijk maar ik houd wel van die duidelijkheid!

Ik ben een jaar geleden begonnen bij Eva met 7 bijeenkomsten Personal Coaching. Daarna ben ik gestart met de basis training ‘op weg naar een betekenisvol leven’. Voor mijn gevoel heb ik wereldreis gemaakt!! Ik ben bij mezelf teruggekomen, ik heb inzicht gekregen hoe mijn gedachten werken en handvatten om daar mee om te gaan! Rust in mijn hoofd en natuurlijk heb ik nog wel eens een terugvalletje. Ik ben ook maar een mens.

Bij andere mensen zie ik nu wat er gebeurt als ze wel of niet bij Eva zijn geweest! Eigenlijk gun ik iedereen Eva!!! Ik ben er een gelukkiger en bewuster mens van geworden, dank hiervoor!!

Astrid