via burn-out positief de toekomst tegemoet

Wat Thera zegt over Personal Coaching

Eva Cochius is mij aangeraden door een vriendin; ‘Thera, als je ooit hulp nodig hebt, ga dan naar Eva, in één woord fantastisch!’

Nadat ik in een hele moeilijke periode in mijn leven beland was en een burn-out op de loer lag, heb ik contact opgenomen met Eva.

Mijn vriendin heeft geen woord teveel gezegd, al na de eerste kennismaking van 1,5 uur, voelde ik mij zo begrepen en gehoord.

Stapje bij stapje zijn we samen al dichter bij de kern van het probleem gekomen. Eva begeleidt mij enorm goed in mijn zelfhelende proces.

Ze voelt enorm goed aan wat je nodig hebt om jezelf beter te leren kennen, je eigen problemen onder ogen te durven komen en aan te pakken.

Haar begeleiding is warm, ondersteunend en zeer respectvol. Eva heeft heel veel manieren waarop ze de begeleiding vorm kan geven, het zijn geen trucjes maar begeleiding op maat. Ik weet zeker dat ik met de vaardigheden, door Eva aangeleerd, mijn toekomst weer positief en opgewekt tegemoet kan treden.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om bij welke problemen dan ook contact op te nemen met Eva. Je hebt direct door of haar manier van begeleiden bij jou past of niet.

Thera