Innerlijke wijsheid

Wat Karen zegt over de trainingen van Klaver4coaching

Ik ken Eva als coach binnen de jeugdhulpverleningsorganisatie waar ik werkte. Daar heeft zij veel betekend voor de samenwerking in mijn team. Toen ik zag dat zij een proeverij organiseerde voor de opleiding “op weg naar een betekenisvol leven”, wekte dat mijn interesse.

Ik heb eerst een aantal shamanic counselings gehad. Daarna ben ik gaan deelnemen aan de basisopleiding, toen het vervolg en inmiddels volg ik de master. Voor mij voelde het vanaf het begin heel vertrouwd, of ik een deur open deed die toegang gaf tot een kamer die ik allang kende, met meubels die me vertrouwd voorkwamen. Maar toch was het een ontdekking want ik was die deur altijd voorbijgegaan.

Door de counseling en de opleiding te volgen werd ik me bewust van mijn innerlijke wijsheid, een weten waar ik eerder niet naar luisterde, mijn intuïtie die ik eerder niet serieus nam, kennis die ik eerder als raar heb weggezet. Contact maken met de natuur, het is nu heel vanzelfsprekend voor me.

Tegelijkertijd voel ik dat het onderhoud vraagt om mijn wijsheid ter beschikking te houden. Eva reikt ook kennis aan die me in het dagelijks leven helpt stil te staan en toegang te krijgen tot de wijsheid die al zo lang opgeslagen ligt in die kamer.

Karen