Mens durf te leven

Wat kon ik goed over mijn grenzen gaan om gezien te worden, topsport ten top.

Vanuit de behoefte om meer te luisteren naar mijn intuïtie en durven uit te komen voor wie ik ben, heb ik gekozen voor coaching door Eva. Ze heeft me terug gebracht naar compassievol kijken en handelen. Iets waarvan ik wist dat ik het in me heb, wat was ondergesneeuwd.

De oude(r) patronen met mijn innerlijke kritische stem, oude overtuigingen en een geblokkeerd gevoel in mijn lichaam wilde ik loslaten. Met meerdere methoden hebben we gewerkt. Steeds passend bij het thema en mijn vorm van de dag. Eva heeft me helder, empathisch en doortastend begeleid.

Het verslag, dat Eva van elke sessie maakt, mijn eigen verslag en creatieve uitingsvormen maken dat een coaching traject een lange uitwerking heeft. Iets waar ik nog iedere dag wat aan heb. En ondersteunend om lekker creatief te zijn en te spelen!

Door ook de training ‘Op weg naar een betekenisvol leven’ te volgen, heb ik gezien, gehoord en gevoeld, hoe andere mensen kunnen worstelen en groeien. Het delen van ervaringen voelt verrijkend. Dit heeft mijn vertrouwen in mezelf bevorderd: ik ben thuis gekomen bij mezelf en zit weer achter het stuur!

Karien

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.