6 december 2020

Een opstellingen middag start met een meditatie en een opstelling voor de hele groep. Deze groepsopstelling wordt muzikaal begeleid om een bedding te bieden voor het vervolg van de middag.

Hierna volgen de individuele opstellingen welke worden begeleid, naar keuze door Eva of Simon.

De middag sluiten we af met een terugkoppeling naar de deelnemers, zodat iedereen met een persoonlijk inzicht, dus resultaat, huiswaarts keert.

Inloop: 12.15 uur

Aanvang: 12.30 uur
Afsluiting: 16.30 uur
Afscheid: 17.00 uur

RSVP

5 beschikbaar representant Voor diegene die als representant deelneemt: Als representant deel je in de ervaringen van diegene die een opstelling heeft Het werkt door voor jou persoonlijk en draagt bij aan de eigen bewustwording en in het verkrijgen van nieuwe inzichten. De rol die je inneemt als representant, vertelt namelijk ook iets over jezelf uit jouw leven. Dat kan totaal anders zijn dan de problematiek van de cliënt voor wie de opstelling is. Het kan te maken hebben met iets vanuit jouw wereld, wat misschien nog om een oplossing vraagt. Je wordt veelal in deze rol gevraagd, die in jou resoneert met de vraag van degene die een opstelling heeft. Voor alle deelnemers geldt: Delen in een intieme gebeurtenis in een bedding van professionaliteit, vertrouwen, veiligheid en liefdevolle aandacht Een afwisselende middag met meditatie, een groepsopstelling, een drietal individuele opstellingen en een afsluitende ronde Een middag met gratis consumpties en hapjes.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

3 beschikbaar opsteller Voor diegene die een opstelling heeft: Een informatief voorgesprek (intake) van circa een half uur tot een uur met de coach die de opstelling begeleid als voorbereiding van de opstelling (telefonisch) Een opstelling begeleid door de coach die ook de intake heeft gedaan van circa één uur Een nagesprek met de begeleidende coach ongeveer één week na de opstelling van circa een half uur tot een uur, ter ondersteuning van het verwerkingsproces Voor diegene die als representant deelneemt: Voor alle deelnemers geldt: Delen in een intieme gebeurtenis in een bedding van professionaliteit, vertrouwen, veiligheid en liefdevolle aandacht Een afwisselende middag met meditatie, een groepsopstelling, een drietal individuele opstellingen en een afsluitende ronde Een middag met gratis consumpties en hapjes.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging aanmelding naar: