Shamanic Holotropic Breathwork dag

Op donderdag 29 juli 2021 organiseren Eva Cochius en Theo Janssen gezamenlijk een Shamanic Holotropic Breathwork dag.

We maken deze dag een sjamanistische reis. Een reis waarbij je je immuunsysteem en energiefrequentie verhoogt en je levenskracht volop gaat stromen.

Met behulp van een diepe ademhaling en intense native- American Trance Music ga je op een innerlijke reis, doe je zelf onderzoek, kom je misschien wel in andere ongewone bewustzijnsniveaus terecht. Hierdoor kan je je overgeven zodat je het gevecht met je onderdrukte emoties en trauma’s staakt.

Adem is leven

Vol ademen is voller leven. Ademen is het lijf laten vibreren, de mind loslaten en alles laten stromen wat voorbij komt. De overvloed van het universum is vol in te ademen en dat is werkelijk de bedoeling. We zijn het alleen verleerd om vol te ademen.

Doe je ook mee?

Het event vindt plaats in een veilige en heilige setting.
We maken een Holotropic Breathwork journey. Daarnaast zal er tijd zijn om in de natuur te verblijven.
In de middag maken we een innerlijke reis met Trance dans. Dansen is van alle tijden en alle volkeren. Met trance dans maak je een persoonlijke innerlijke dans, het brengt je in vervoering, brengt je thuis en laat je de verbondenheid voelen met moeder aarde en de universele wereld.
Daarnaast zullen we onze ervaringen delen in de groep en zal er tijd zijn om in de natuur te verblijven.

Wat is Holotropic breathwork?

Holotropic Breathwork is een heel oude sjamanistische methode voor zelfgenezing. Het is een methode die al eeuwen wordt gebruikt door culturen in verschillende delen van de wereld, zo hebben diverse antropologische studies uitgewezen. Dit vond plaats door diverse (genees)rituelen, gezangen en dans. Sjamanen en mystici gebruiken de adem al duizenden jaren om toegang te krijgen tot het genezende potentieel van een niet-gewone werkelijkheid.
In het proces van intensief ademen gedurende een langere periode verandert de chemie van jouw organisme zodanig dat geblokkeerde lichamelijke en emotionele energieën die samengaan met diverse traumatische herinneringen, kunnen worden opgelost

Deelnemers hebben toegang tot diepe sjamanistische reizen, herinneringen aan vorige levens, versmelten met de kosmische geest, vreugdevolle ervaringen en mystieke bewustzijnstoestanden. Andere ervaringen kunnen zijn: het opnieuw ervaren van de geboorte, het loslaten van energetische blokkades veroorzaakt door trauma’s uit het verleden en het genezen van emotionele en fysieke aandoeningen.

Doe je ook mee?

Via de link kun je een ticket kopen…

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar