Zelfzorg en zelfgenezing vanuit sjamanistisch perspectief

Op 19 mei 2022 gaan we in de ochtend aan de slag met een heel oud sjamanistisch ritueel; namelijk het medicijnwiel. Dit wiel symboliseert de kringloop van het leven en de schepping.
We maken in de duinen een medicijnwiel dat is samengesteld uit 36 stenen die allen hun eigen plek en betekenis in jouw leven hebben.
Door dit medicijnwiel te lopen ontvang je boodschappen om onderdelen van je leven te helen, welke elementen kunnen je helpen en welke krachtdieren ondersteunen je bij dit proces.

In de middag maken we met alle deelnemers een mythische reis in de spiritboat naar het spirituele eiland Avalon. De Spiritboat is een hele oude sjamanistische methode die over de hele wereld in verschillende culturen wordt gebruikt om jezelf te genezen en krachten te centraliseren. Door de intentie zal de boot de groep energetisch naar een hogere dimensie verplaatsen. Hierdoor krijg je meer inzicht in het levensdoel van jouw ziel.

Doe je ook mee?

Via de link kun je een ticket kopen…

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.