Het energetisch reinigen van je huis

Als je huis niet meer fijn aanvoelt

energetisch reinigen van je huis

Als je huis onprettig of niet meer fijn aanvoelt dan kan je woning energetisch verontreinigd zijn. Meestal wordt dat veroorzaakt door een disbalans in de energie.

De geschiedenis van een woning of de grond waarop deze gebouwd is, kan bepalend zijn voor het onprettige gevoel dat je ervaart. Er kunnen meerdere oorzaken zijn, waardoor ook in nieuwbouw woningen, je last kunt ervaren. Bijvoorbeeld wanneer er vreselijke dingen zijn gebeurd. We noemen er een paar, zoals oorlog, criminaliteit, echtscheidingen, geweld en ruzie.

Ook kan het zijn dat overledenen, ook wel ‘dwalers’ genoemd, niet goed overgegaan zijn. Deze ‘dwalers’ gaan op zoek naar mensen met wie ze contact kunnen maken. Ze denken veelal dat ze nog in leven zijn en vinden het heel normaal dat zij contact zoeken met de huidige bewoners van een huis. Wanneer je een ‘dwaler’ in je woning hebt, is het bijna een logisch gevolg dat je hier last van hebt. Veel van deze dwalers hebben weliswaar geen kwaad in de zin, maar kunnen op verschillende manieren de aandacht trekken, willen net als wij aandacht en blijven manieren zoeken om het contact tot stand te brengen.

Dus is het heel logisch te begrijpen dat je onverklaarbare gebeurtenissen kan meemaken of lichamelijke en geestelijke klachten hebt.

Wat kun je doen?

Wanneer je last hebt, of denkt te hebben van de energie in je woning, dan wil je dat zo snel mogelijk verholpen hebben.

Start met het laten onderzoeken van je woning.