Eva Cochius

Over Eva Cochius

Veel inzichten en antwoorden op levensvragen liggen verborgen in ons onderbewuste

Mijn leven lang ben ik geïnspireerd en gedreven door het fenomeen bewustzijn. Door mijn eigen levenservaring én de vele opleidingen die ik gevolgd heb, heb ik een rugzak vol zitten met vaardigheden en methodieken die ik telkens als ik met mensen of teams werk combineer. Hierdoor kan ik perfect bij hen aansluiten en beweeg ik altijd met hen mee. Zij worden zich bewust van waar ze tegenaan lopen en kunnen weer zelf de regie over hun leven voeren.

Ik ben opgeleid als orthopedagoog, sociaal pedagoog, bestuurskundige en coach. Ik heb als beleidsadviseur en consultant bij diverse instellingen voor jeugdzorg gewerkt. Gaandeweg ben ik me meer gaan verdiepen in het begeleiden en coachen van teams en managers binnen deze en andere organisaties. Mijn coachingdeskundigheid en -vaardigheid heb ik geïntensiveerd en verbreed via diverse opleidingen: imaginatie, spirit coaching, teamcoaching, systemische opstellingen en shamanic practioning.

Ik ben vaak in de natuur te vinden in combinatie met mijn werk, Ik kom tot rust in de natuur, nieuwe ideeën en inzichten borrelen als vanzelf naar boven. De helende krachten uit de natuur zijn mijn inspiratiebron in mijn leven.

De praktijk van Klaver4 coaching ligt in Camperduin. Een fantastische plek waar polder, bos, duinen en zee volmaakt samenkomen.

Eva Cochius
www.klaver4coaching.nl
tel. 06-24725840