• verdiepings-cursus

Wat cliënten zeggen

over de diensten en trainingen van Klaver4coaching:

Helderheid en handvatten

Eva is een integere coach met humor. Zij neemt haar vak serieus en staat voor kwaliteit. Door haar enthousiasme, kennis en doelgerichtheid heb ik  zowel zakelijk als privé veel handvatten en helderheid gekregen.

Zij laat zich niet om de tuin leiden door verhalen en weet snel tot de kern te komen. Met de combinatie van sjamanisme, opstellingen en diverse specialismen met elkaar te verbinden gebeuren er magische dingen en transformaties.

Rosmarie

Magisch

Magisch vond ik het, de basis training! Waanzinnige ervaring!

Ik heb Eva leren kennen als loopbaan (outplacement) coach en ze raadde mij aan om de 7-daagse te gaan doen om mijn praktijk ‘neer te gaan zetten’. De 7-daagse basis training heeft me veel waardevolle inzichten gegeven. En onlangs heb ik me ingeschreven bij de KvK als Sensi therapeut.

Linda

Anders

Eva is van verschillende markten thuis, deskundig op vakinhoudelijk gebied, maar heeft daarnaast een aparte persoonlijke stijl, die uitnodigt tot nadenken. Haar betrokkenheid is verwarmend. Haar eigen ervaringen (kort genoemd) geven mij het gevoel dat ik niet de enige ben die met dit probleem zit. 

Haar technieken zijn activerend. Het is anders dan ik eerder ervaren heb tijdens gesprekken waarbij therapeuten enigszins passief vragen stelden. 

Greta

Helende reis

Een Sjamanic Counseling bij Eva is een intens liefdevolle ervaring die inzicht geeft in wie ik ben en in wat ik kan. In een veilige omgeving.  Het is voor mij een helende reis geworden. Een confrontatie met mezelf die mij verder helpt in mijn leven. Het voelt als een erkenning naar mijn ziel. Ik zie mij. En Eva die mij daar enorm bij heeft geholpen. 

Lieke

Oorsuizen

Tijdens de meditatie van de 5e dag van de Basis training visualiseerden wij een bol met kristalwit-licht. Al mediterend heb ik die bol van kristalwit-licht ‘langs mijn tinnitus’ in mijn hoofd laten gaan.

’s Avonds kwam ik thuis en zou ik nog wel even koken, een eenvoudig vegetarisch recept. Maar ik bleek écht doodmoe te zijn. Het kostte best veel tijd en concentratie, om dat simpele recept te maken.

Na het eten kon ik niet voorkomen dat ik in slaap viel. Dus voor mijn doen op tijd naar bed en geslapen als een blok! En de dag erna had ik amper tot bijna geen last van mijn tinnitus (oorsuizen).

Die morgen legde ik direct het verband tussen de meditatie van Eva en het ontbreken van dat gesuis! Zou zo maar kunnen! Dit is tot op heden is het oorsuizen weggebleven.

Paul

Innerlijke wijsheid

Wat Karen zegt over de trainingen van Klaver4coaching

Ik ken Eva als coach binnen de jeugdhulpverleningsorganisatie waar ik werkte. Daar heeft zij veel betekend voor de samenwerking in mijn team. Toen ik zag dat zij een proeverij organiseerde voor de opleiding “op weg naar een betekenisvol leven”, wekte dat mijn interesse.

Ik heb eerst een aantal shamanic counselings gehad. Daarna ben ik gaan deelnemen aan de basisopleiding, toen het vervolg en inmiddels volg ik de master. Voor mij voelde het vanaf het begin heel vertrouwd, of ik een deur open deed die toegang gaf tot een kamer die ik allang kende, met meubels die me vertrouwd voorkwamen. Maar toch was het een ontdekking want ik was die deur altijd voorbijgegaan.

Door de counseling en de opleiding te volgen werd ik me bewust van mijn innerlijke wijsheid, een weten waar ik eerder niet naar luisterde, mijn intuïtie die ik eerder niet serieus nam, kennis die ik eerder als raar heb weggezet. Contact maken met de natuur, het is nu heel vanzelfsprekend voor me.

Tegelijkertijd voel ik dat het onderhoud vraagt om mijn wijsheid ter beschikking te houden. Eva reikt ook kennis aan die me in het dagelijks leven helpt stil te staan en toegang te krijgen tot de wijsheid die al zo lang opgeslagen ligt in die kamer.

Karen

Rust en helderheid

Wat Alexandra zegt over de opstellingen

Blij en tevreden ben ik met de sessies bij Eva Cochius.
Ze creëert een fijne sfeer van samenwerking.
Ik ervaar deze als open, ruimte gevend en veilig.

Al pratend komen bij mij vaak associaties en herinneringen boven. Eva heeft een goede timing wanneer me uit deze stroom te halen en om, in mijn geval, via opstellingen dingen te kunnen zien, voelen en ervaren.

Met als resultaat rust en helderheid.
Het gevoel van heelheid en verankerd zijn in een stevige basis.
Het is wat mij zeer past en waardoor ik steeds meer toegang toe ervaar.

Alexandra

via burn-out positief de toekomst tegemoet

Wat Thera zegt over Personal Coaching

Eva Cochius is mij aangeraden door een vriendin; ‘Thera, als je ooit hulp nodig hebt, ga dan naar Eva, in één woord fantastisch!’

Nadat ik in een hele moeilijke periode in mijn leven beland was en een burn-out op de loer lag, heb ik contact opgenomen met Eva.

Mijn vriendin heeft geen woord teveel gezegd, al na de eerste kennismaking van 1,5 uur, voelde ik mij zo begrepen en gehoord.

Stapje bij stapje zijn we samen al dichter bij de kern van het probleem gekomen. Eva begeleidt mij enorm goed in mijn zelfhelende proces.

Ze voelt enorm goed aan wat je nodig hebt om jezelf beter te leren kennen, je eigen problemen onder ogen te durven komen en aan te pakken.

Haar begeleiding is warm, ondersteunend en zeer respectvol. Eva heeft heel veel manieren waarop ze de begeleiding vorm kan geven, het zijn geen trucjes maar begeleiding op maat. Ik weet zeker dat ik met de vaardigheden, door Eva aangeleerd, mijn toekomst weer positief en opgewekt tegemoet kan treden.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om bij welke problemen dan ook contact op te nemen met Eva. Je hebt direct door of haar manier van begeleiden bij jou past of niet.

Thera

Vastgelopen in mijn werk
Wat Anouk zegt over Personal Coaching

Ik heb Eva leren kennen toen ik vastliep in mijn werk.

Loslaten en tevreden zijn met dat wat er is, was erg moeilijk voor mij. Tijdens de coaching leer je naar jezelf te kijken, want het gaat natuurlijk veel dieper dan alleen je werk. Je krijgt tools mee die je je eigen gemaakt hebt onder begeleiding van Eva. Je merkt dat het werkt, er is weer lucht. Je krijgt weer regie over je eigen leven en dat is zo waardevol!

Anouk