Verdiepingstraining ‘Op weg naar een betekenisvol leven’

Verdieping van jouw persoonlijke bezieling

verdiepings-cursus

Na de basis training is er een verdieping mogelijk. Als je ervaring hebt met Sjamanistisch werk, met opstellingen of de basis training niet hebt gevolgd, lees dan verder..

De verdieping is voor jou als je

  1. nieuwsgierig bent naar het openen van nieuwe deuren van bewustzijn en innerlijke vrijheid
  2. nog meer positiviteit wilt ervaren, zowel van binnen als om je heen
  3. meer in overvloed wil leven
  4. je intuïtie wilt durven te vertrouwen
  5. gelijkwaardige relaties met partner en collega’s wilt
  6. jezelf steeds beter wilt leren kennen en ervaren wie je bent
  7. nóg meer betekenis aan je leven wilt geven

Deze 7 situaties zijn voorbeelden. Je kunt ook met een andere vraag of thema aan de slag. Door het volgen van de verdieping training wordt je krachtiger én succesvoller! Maar hoe dan?

Op een totaal andere wijze leidt deze verdieping je naar juist die instrumenten waarmee je succesvoller bent, gelukkiger wordt en meer bereikt met minder energie. Vóór de training start, heb je met de begeleider persoonlijke en/of zakelijke doelen gesteld. En elke trainingsdag draagt bij aan het behalen van je doelen.

Begeleider

Eva Cochius heeft door haar jarenlange werk als coach diverse methodieken door-ontwikkeld, waardoor een diepe bewustwording van eigen krachten wordt bereikt. Voor elke trainingsdag heeft zij een programma opgesteld, dat wordt aangepast aan wat er zich tijdens de trainingsdag aandient.

Tijdens de verdieping word je door professionele trainers begeleid en daardoor werkt het programma effectief voor alle deelnemers

Voor de training heb je een persoonlijk intake gesprek, waarin jouw startvraag wordt uitgewerkt tot persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen. Die doelstellingen vormen de focus voor jouw zeven zaterdagen!

Tijdens de trainingsdagen wordt er ook nog persoonlijk afgestemd op wat er bij jou speelt. Dat maakt deze cursus zo betekenisvol.

Praktische informatie:

Om het optimale uit deze verdiepingscursus te halen vraagt Eva dat je de basiscursus hebt gevolgd of dat je ervaring hebt met sjamanistisch werk en opstellingen werk. Heb je de basiscursus niet gevolgd, dan vraagt Eva om voor de start van de verdiepingscursus 2 counseling bij haar te doen. Vraag Eva naar de mogelijkheden

Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 16